Erfaren leder fra forsyningsbranchen skal udvikle nyt markedsområde i DGE

DGE har ansat den 43-årige Anders Buchardt Møller-Hansen til at stå i spidsen for at udvikle og lede et nyt markedsområde inden for anlæg og forsyning.

 

Området er langt fra nyt for Anders, der har adskillige års erfaring fra forsyningsbranchen. Senest som anlægschef hos Frederiksberg Forsyning og tidligere som regionsleder hos COWI. Her har han blandt andet beskæftiget sig med teknisk rådgivning, projektledelse og forretningsledelse.

Karrieren har udviklet sig fra teknisk specialist inden for anlægsteknik, jord, vand og miljø via projektledelse og til gennem de seneste 10 år primært at have drejet sig om personaleledelse, forretningsledelse, kontrakthåndtering, strategiledelse, udvikling af projektstruktur og kultur samt projektporteføljeledelse. Dette på operationelt såvel som på strategisk niveau.

 

Den helt rette forsyningsprofil

Direktør og ejer af DGE Poul Erik Jensen er overbevist om, at man har fundet den helt rigtige profil til jobbet:

– Det er en strategisk beslutning, som vi længe har overvejet, og som kunne realiseres, da muligheden med Anders opstod. Jeg har meget store forventninger til, at Anders kan styrke vores position inden for forsyning og i endnu større grad udnytte virksomhedens potentiale på området. Med hans indgående kendskab til forsyningsbranchen og hans erfaring med strategisk ledelse af videnstunge organisationer er han den helt rette til at udvikle dette forretningsområde.

Anders er tiltrådt stillingen som markedschef pr. 26. januar 2017. Han er i det daglige tilknyttet DGE København og kan kontaktes direkte på tlf. 41 52 40 68 eller amh@dge.dk.

Kontakt

Sven Ulrich Bertelsen
Direktør, Miljø
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk