FEAS og Region Midt

Miljøteknisk rådgivning for FEAS og Region Midt

FEAS Region Midt DGE

DGE yder miljøteknisk rådgivning for FEAS
og Region Midt og udfører de miljøhistoriske redegørelser på samtlige arealer og bygninger tilhørende det gamle Kommunehospital i Århus.

Den 5. januar 2016 indgik Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S (FEAS), der er et datter-
selskab til Aarhus Universitets Forskningsfond, en historisk stor ejendomshandel på 807,5 mio. kr. med Region Midtjylland om køb af hospitals-
bygningerne på Nørrebrogade – det tidligere Århus Kommunehospital.

Miljøtekniske undersøgelser på 110.000m²

Det er DGE Miljø- og Ingeniørfirma, der står for de indledende miljøtekniske undersøgelser for FEAS og Region Midt i forbindelse med købet af Kommunehospitalet – Et område på godt 110.000m², som FEAS i samarbejde med Aarhus Universitet vil udvikle til et helt nyt campusområde, når de i 2019 overtager ejendommen, og regionen samtidig flytter ind i det nye Universitetshospital i Skejby.

DGE skal bl.a. udføre de miljøhistoriske redegørelser på samtlige arealer og bygninger tilhørende det gamle Kommunehospital.

FEAS Region Midt DGE

Der skal endvidere udarbejdes oplæg til eventuelle orienterende miljøtekniske forureningsundersøgelser på disse samt udføres en indledende miljømæssig og økonomisk konsekvensvurdering ved konstaterede risikopunkter, såsom nedgravede olietanke, utætte kloakker mv.

Kontakt

Lars Baltzer Overgaard
Projektchef, Kemiingeniør
Direkte: +45 3057 1054
Email: lbo@dge.dk