Udvidelse hos DGE Sjælland

Næstved

DGE Næstved

Grundet stor vækst i vores opgaver på Sjælland har DGE Næstved udvidet kontorkapaciteten på Stationsvej 83 ved Holme-Olstrup og udvider med både flere kontorer og mødelokale.

Tæt på kunderne

Vi er meget glade for at være her på ejendommen tæt på Næstved og de gode vejforbindelser med let adgang til vores lokale kunder. Nærhed til kunderne er strategisk vigtigt for DGE, udtaler Regionsdirektør Jens Peter Nielsen.

Vi har et rigtig godt samarbejde med både private og kommunerne i området, hvor vi bredt tilbyder vores specialer med for eksempel undersøgelser og oprensninger af forurenet jord og grundvand, assistance til bygherrer og entreprenører med jordhåndtering ved byggerier, miljøscreening af ejendomme, virksomhedsmiljø, vandindvinding og jordhåndtering ved anlægsprojekter, fortsætter Regionsdirektøren.

Erfarne rådgivere med kenskab til området

Kontoret i Holme-Olstrup er fast bemandet af tre erfarne DGE medarbejdere; Tenna Weber Olsson, Thomas Jørgensen og Jesper S. Larsen, der alle bor i Region Sjælland og kender rigtig godt til området. Der er imidlertid så travlt, at DGE konstant kigger efter yderligere ressourcer til kontoret, som på nuværende tidspunkt understøttes af kollegaerne på DGE’s kontor i Skovlunde.

Find os her

Kontakt

Jens Peter Nielsen
International Direktør
Direkte: +45 2030 1236
Email: jpn@dge.dk