DGE deltager i Inogens miljøkonference i New York

To gange om året mødes samarbejdspartnerne i netværket Inogen, som DGE er en aktiv del af. Denne gang er turen gået til New York City, hvor Antea Group er vært for Inogen WorldView 2017.

 

Til de halvårlige konferencer har DGE mulighed for at diskutere trends og kunder i det fælles marked i hele verden samt lejlighed til at styrke netværket til de internationale samarbejdspartnere i Inogen. Det er dem, der gør, at DGE i dag kan tilbyde sine kunder lokal rådgivning uanset hvor i verden, kunden befinder sig. Store virksomheder som Apple, Kellogg Company, Rabobank og Chubb er blandt dem, der ser fordele i at bruge Inogen som deres globale samarbejdspartner.

Fra DGE deltager denne gang projektchef Dennis Bruhn, der for Inogen især beskæftiger sig med donor-finansierede projekter, chefkonsulent Allan T. Christensen, der arbejder for Apple i Danmark, og derudover international direktør Jens Peter Nielsen, der har ansvaret for at binde Inogen sammen med alle DGEs datterselskaber i Skandinavien og Baltikum.

Inogen WorldView-konferencen foregår i New York City den 19. april 2017.

 

Programmet for dagen kan læses her.

Læs mere om Inogen her.

Kontakt

Dennis Bruhn
Projektchef, Geolog
Direkte: +45 4272 6283
Email: dbu@dge.dk

Allan Tougaard Christensen
Chefkonsulent, Civilingeniør
Direkte: +45 2019 6383
Email: atc@dge.dk