DGE køber fremadstormende konsulentvirksomhed

DGE har med virkning fra årsskiftet købt den finansielt stærkt funderede konsulentvirksomhed mediator, som er ejet af Jens Haugaard. På bare tre år har han formået at udvikle virksomheden til at være blandt Danmarks førende inden for kemi, som er et område med stor strategisk interesse for DGE.

 

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har fulgt Jens Haugaard tæt, oplyser direktør og ejer af DGE Poul Erik Jensen. Udover en stor faglighed er Jens også en særdeles innovativ og dygtig forretningsudvikler med en udpræget sans for forretningsforståelse.

Først udviklede Haugaard konsulenthuset Chemtox til at være Skandinaviens førende rådgiver inden for kemi og miljø, og bare tre år efter Chemtox blev solgt til franske Bureau Veritas i 2007, grundlagde han mediator. Haugaard står i dag i spidsen for en stab af kemiingeniører og biologer, som har sat sig det mål hele tiden at være opdateret med den nyeste viden inden for kemi og udnytte den til at rådgive de 300 kunder i Danmark og EU, som efterspørger den.

Om salget af aktieposten til DGE fortæller Haugaard: Jeg har kendt DGE i mange år og har et godt indtryk af virksomheden og dens ledelse. Min oplevelse er, at der er mange uudnyttede ressourcer i DGE, og det er disse ressourcer, jeg gerne vil være med til at udvikle.

Med købet af mediator tager DGE et skridt nærmere mod en strategisk udvidelse af virksomhedens kompetencer, idet man fremover vil kunne tilbyde rådgivning inden for lovgivning og regeldannelse om kemikaliers påvirkning på mennesker. Haugaard fortsætter som direktør for mediator, men får samtidig også en ny rolle som kommerciel direktør for DGE, hvor han i tæt samarbejde med den øvrige ledelse skal bidrage til at skabe et førende videnhus inden for miljø, kemi, byggeri, sikkerhed og social ansvarlighed.

 

Kontakt

Poul Erik Jensen
Direktør, CEO
Direkte: +45 4016 9247
Email: pej@dge.dk