DGE Mark och Miljö åbner nyt kontor i Uppsala

DGEs svenske datterselskab, DGE Mark och Miljö, åbnede den 3. november 2015 nyt kontor i Uppsala. Med åbningen af det nye kontor netop i Uppsala vil DGE Mark och Miljö fokusere på markedet i hele Mälardalen-regionen.

 

DGE Mark och  Miljö har i over 10 år ydet professionel rådgivning inden for miljø herunder ledelsessystemer, miljømæssige test, inspektion og revision, forurenede grunde og kontrol med udledninger til både luft og vand. Nu ser DGE i Sverige det som et naturligt skridt at komme tættere på deres eksisterende kunder i regionen og for at tilbyde en mere bæredygtig portefølje service.

Det er Linda Karlsson, specialist i forurenet jord, hvilket er et betydeligt segment i hele Sverige for DGE Mark och Miljö, der skal holde til i Uppsala.

Jeg er virkelig psyched til missionen. Jeg kan se, at DGE kan tilbyde noget, som de store konsulentfirmaer mangler. Hos os lægger vi stor vægt på at kende vores kunder og at etablere de rette færdigheder til dem i stedet for at tale om, hvor stor vi er. Jeg ser det nye kontor som et springbræt for alle DGE tjenester i området, udtaler Linda Karlsson.

Linda har omfattende erfaring som miljøkonsulent og bliver derfor en naturlig del af virksomhedens store og komplekse projekter i regionen.