DGE repræsenteret på Team Rynkeby

Når 1900 motionscykelryttere i weekenden cykler mod Paris med Team Rynkeby, er DGEs landedirektør, Sven Ulrich Bertelsen, med på holdet. 1500 kilometer skal tilbagelægges, inden velgørenhedsholdet 7. juli når frem til Paris.

 

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. I år består teamet af 1.900 motionscykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 48 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island. Pengene, som indsamles i hvert land, går ubeskåret til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme og skal hovedsageligt bruges til at finansiere livsvigtig forskning. I Danmark samler Team Rynkeby ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. I 2017 blev godt 65,2 mio. DKK indsamlet – heraf gik de 32,3 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

Deltagerne er udvalgt blandt hundredvis af ansøgere, og DGE’s landedirektør er blandt de motionscyklister, som bidrager til det gode formål. Sven kører for Team Rynkeby Nordjylland, som sætter sig i sadlen den 30. juni og rammer Paris syv dage senere. Vi hepper på dem alle og håber, de får samlet en masse penge ind til det gode formål.

 

DGE har valgt at støtte Team Rynkeby og dermed Børnecancerfonden og Børnelungefonden økonomisk.

 

Læs mere om turen til Paris her

 

Kontakt

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk