DGE søger seniorkonsulent/projektchef

Vi har travlt, og for at følge med søger vi en dygtig seniorkonsulent eller projektchef til vores kontor i Skovlunde. Vi skal bruge en fagligt dygtig og erfaren fagekspert til udvikling og håndtering af en bred vifte af opgavetyper inden for miljøområdet. Vi ser lige nu en række muligheder i markedet og vil gerne sammen med dig udvikle vores forretning mod disse muligheder.

 

Jobbet

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, cand. scient. eller lignende, og at du har mindst 8-10 års relevant erfaring fra arbejde med forurenet jord og grundvand eller andet miljø. Du er helt sikkert kendt med arbejde for myndighederne, dygtig til kemi og risikovurderinger, og du er heller ikke bange for at hjælpe med at udvikle ejendomme på forurenede grunde. Det kan også være, at du er stærk inden for industrimiljø og industrikunder.

 

Du vil som seniorkonsulent eller projektchef komme til at arbejde med projekter inden for alle hjørner af jord- og grundvandsområdet, men vi vil sammen fokusere på netop dine styrker. Du vil med dine kompetencer fungere som et fagligt ankerpunkt for afdelingens øvrige medarbejdere, og du vil naturligt indgå i ledergruppen.

 

Vi lægger vægt på, at du er god til at kommunikere i både skrift og tale, men først og fremmest skal du have lyst til at tage ansvar, arbejde engageret og målrettet – eller sagt med andre ord: Du skal brænde for det, du gør.

 

Vi tilbyder

Som seniorkonsulent eller projektchef i DGE er du i høj grad med til at sætte dagsordenen og hermed også dit eget arbejde, og vi lægger vægt på, at du skal være med til at præge udviklingen af DGE.

 

Vi tilbyder dig et job i et dynamisk, landsdækkende rådgivningsfirma med et godt, uformelt og tværfagligt arbejdsklima, hvor du vil møde en humørfyldt og hjertelig omgangstone i samarbejdet med hjælpsomme og engagerede kolleger i hele landet. Vi er vores kunders konsulenter og mener det alvorligt, når vi siger ”kundefokus”, og vi ved, at vores kunder sætter pris på netop dét, når vi bliver evalueret.

 

Du har mulighed for at deltage i projekter over hele landet samt i udlandet – bl.a. i det øvrige Skandinavien og Baltikum.

 

Ansøgning

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte regionsdirektør Jens Peter Nielsen på tlf. 2030 1236 eller jpn@dge.dk.

 

Din ansøgning bedes mærket ”Seniorkonsulent” og sendt elektronisk til dge@dge.dk senest mandag den 20. april 2015. Da stillingen ønskes besat snarest muligt, vil vi behandle ansøgningerne, efterhånden som de kommer ind.

 

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

 

 

Sidst opdateret 30.03.2015