DGE deltager som sponsor og oplægsholder på den første internationale QGIS-konference

DGE stiller med en af landets førende GIS-eksperter, Jakob Lanstorp, når den første internationale QGIS-konference nogensinde afvikles i Nødebo den 18. og 19. maj 2015. DGE deltager på konferencen som sponsor og med et indlæg omkring samspillet mellem QGIS og PostGIS.

 

GIS-ekspert Jakob Lanstorp vil i sit indlæg præsentere, hvordan redigerbare virtuelle view i PostGIS kan forenkle og lette arbejdsgangen for mere uerfarne QGIS-brugere. På konferencen vil der være oplæg for både udviklere og for brugere, hvor der gives bud på, hvad QGIS kan bruges til. Derudover vil der også være fokus på programmering/udvikling og avanceret brug af QGIS.

QGIS-konferencen efterfølges at et tredages udviklermøde, hvor der vil blive arbejdet på den næste version af QGIS. Der vil være udviklere fra hele verden til stede, som også deltager med indlæg på konferencen.

Se mere her og hold dig opdateret med QGIS i Danmark her.

QGIS er det mest udbredte Open Source system, der er gratis. Det er udviklet og drevet af frivillige brugere og bliver i dag anvendt som både analyseredskab og planlægningsværktøj af små som store virksomheder, kommuner og organisationer.

Kontakt

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk