Er du vores nye seniorkonsulent eller projektchef?

Vi har travlt både med opgaver, der allerede er kommet i hus og med at udvikle vores forretning inden for jord- og grundvand. For at følge med søger vi nu en dygtig seniorkonsulent eller projektchef til vores kontor i Skovlunde. Vi leder efter en erfaren fagekspert med en solid baggrund i branchen og et godt markedskendskab.

 

Jobbet

Du vil som seniorkonsulent eller projektchef komme til at arbejde med projekter inden for alle hjørner af jord- og grundvandsområdet, men vi vil sammen fokusere på netop dine styrker. Du vil med dine kompetencer fungere som et fagligt ankerpunkt for afdelingens øvrige jord og grundvandsmedarbejdere, og du vil naturligt indgå i den daglige ledelse.

Vi lægger vægt på, at du er udadvendt, god til at kommunikere i både skrift og tale, men først og fremmest skal du have lyst til at tage ansvar, arbejde engageret og målrettet – eller sagt med andre ord: Du skal brænde for det, du gør.

 

Vi tilbyder

Som seniorkonsulent eller projektchef i DGE er du i høj grad med til at sætte dagsordenen og hermed også dit eget arbejde, og vi lægger vægt på, at du skal være med til at præge udviklingen af DGE.

 

Vi tilbyder dig et job i et dynamisk, landsdækkende rådgivningsfirma med et godt, uformelt og tværfagligt arbejdsklima, hvor du vil møde en humørfyldt og hjertelig omgangstone i samarbejdet med hjælpsomme og engagerede kolleger i hele landet. Vi er vores kunders konsulenter og mener det alvorligt, når vi siger ”kundefokus”, og vi ved, at vores kunder sætter pris på netop dét, når vi bliver evalueret.

Du har mulighed for at deltage i projekter i hele landet samt i udlandet – bl.a. i det øvrige Skandinavien og Baltikum.

 

Vores forventninger

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, cand. scient. eller lignende, og at du har mindst 10 års relevant erfaring fra arbejde med forurenet jord og grundvand. Du er helt sikkert godt kendt med arbejde for Regionerne, dygtig til kemi og risikovurderinger, og du er heller ikke bange for at hjælpe med at udvikle ejendomme på forurenede grunde.

 

Ansøgning

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte Jens Peter Nielsen.

Din ansøgning bedes mærket ”Projektchef” og sendt elektronisk til dge@dge.dk. Da stillingen ønskes besat snarest muligt, vil vi behandle ansøgningerne, efterhånden som de kommer ind.

 

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.