Hendrikson & Ko en del af DGE Group

Med opkøbet af aktiemajoriteten i den estiske konsulentvirksomhed Hendrikson & Ko har DGE Group styrket sin position som en af de foretrukne miljørådgivere i Skandinavien og Baltikum.

 

Hendrikson & Ko er med sin grundlæggelse i 1990 en af de ældste konsulentvirksomheder inden for miljørådgivning i Estland og i dag blandt de ledende. Godt 30 medarbejdere rådgiver både private og offentlige virksomheder og organisationer samt internationale kunder. Virksomheden har bl.a. været rådgiver i forbindelse med etableringen af Baltic Rail – togstrækningen, der vil strække sig fra Helsinki i Finland over Estland, Letland, Litauen og gennem Polen til Berlin.

Med opkøbet har DGE Group ikke bare opnået en geografisk stærk position, men også en bredere palette af kompetencer. Håndtering af lokalplaner og strategisk miljøledelse er blandt spidskompetencerne hos Hendrikson & Ko, som derudover også har mange års erfaring med infrastruktur, energi, støj- og luftmålinger og modellering.

 

Et godt match

Om opkøbet, der er gældende fra maj 2017, fortæller CEO i DGE Group Poul Erik Jensen:

– Hendrikson & Ko har mange både faglige, strategiske, geografiske og ikke mindst værdimæssige berøringsflader med DGE, og derfor har det været helt oplagt for os at indgå et samarbejde. Hendrikson & Ko vil kunne tilføre noget nyt til de øvrige selskaber i DGE Group, f.eks. inden for miljøplanlægning, hvor de er langt fremme, men det er også min helt klare fornemmelse, at vi vil kunne styrke dem. Forstår vi at udnytte det her på den rigtige måde, så bliver det meget givende for begge parter.

DGE Group består i dag foruden anparten i Hendrikson & Ko af DGE Danmark, DGE Sverige, DGE Norge, DGE Litauen og DGE Letland samt et samarbejde med finske Gaia.

 

Miljørådgivning i Estland

Danske virksomheder, der har brug for miljørådgivning i Estland, eller som overvejer eller har besluttet sig for at etablere sig i landet, kan henvende sig til DGE, som via Hendrikson & Ko kan hjælpe med de lokale forhold og tilladelser.

Læs mere om Hendrikson & Ko på http://hendrikson.ee/.

 

Kontakt

Poul Erik Jensen
Direktør, CEO
Direkte: +45 4016 9247
Email: pej@dge.dk