Henrik Melgaard ansat som kommerciel direktør i DGE

Pr. 1. december 2018 er den tidligere DGE’er Henrik Melgaard ansat som CCO – kommerciel direktør – i virksomheden. Henrik bliver med sine mange års erfaring i rådgiverbranchen og sit udviklingsorienterede mindset en markant styrkelse af såvel DGE’s faglige som strategiske profil.

Henrik har tidligere været ansat i DGE i tre år som projektchef og vender nu tilbage i en ny stilling som kommerciel direktør. Her får han bl.a. ansvaret for implementering af nye forretningskoncepter, branding og digital udvikling og skal i den forbindelse sørge for at føre DGE og DGEs services i en mere digitaliseret retning. Desuden skal han med sin strategiske erfaring indgå i den videre udvikling af DGE’s moderselskab DGE Group, der driver miljøvirksomheder i Norden og Baltikum.

Henrik kommer fra en stilling som markedschef i HedeDanmark A/S og har 12 år som senior projektleder i Orbicon bag sig. Han har 18 års erfaring i rådgiverbranchen med håndtering af forurenet jord og grundvand, han er ekspert i håndtering af overskudsjord og har ydermere stor erfaring med afholdelse af kurser og workshops.

Henrik er 46 år og uddannet geolog fra Aarhus Universitet i 1999.

 

Kontakt

Poul Erik Jensen
Direktør, CEO
Direkte: +45 4016 9247
Email: pej@dge.dk