Henrik Melgaard ansat som projektchef i DGE

DGE tager hul på 2015 med en markant styrkelse af virksomhedens faglige profil. Det sker, efter at DGE har indgået kontrakt med geolog og tidligere senior projektleder i Orbicon, Henrik Melgaard, som fra 1. januar 2015 er tiltrådt en nyoprettet stilling som projektchef i DGEs afdeling i Aarhus.

 

– Vi er utrolig stolte over at få Henrik med på holdet og glæder os meget til at kunne drage nytte af hans mangeårige erfaring med håndtering af forurenet jord og grundvand. Henrik har desuden en stor kontaktflade, især i Aarhus, men også på landsplan, og derfor kommer han til at indgå i vores udviklings- og salgsteam, som har til opgave at udvide opgaveporteføljen på det private marked, fortæller direktør i DGE, Sven Ulrich Berthelsen.

Henrik kommer fra en stilling som senior projektleder og markedsansvarlig hos Orbicon A/S, hvor han har været ansat siden 2002. Han har 15 års erfaring i rådgiverbranchen med håndtering af forurenet jord og grundvand, han er ekspert i håndtering af overskudsjord og har ydermere stor erfaring med afholdelse af kurser og workshops.

Blandt Henriks fagområder med specialerfaring er f.eks. miljøundersøgelser, historik, risikovurderinger og afværge, akut forureningshåndtering samt jordhåndtering med fokus på genanvendelse, deponering, flytning, bortskaffelse, gravetilsyn og myndighedsbehandling.

Henrik er 42 år og uddannet geolog fra Aarhus Universitet i 1999.

Kontakt

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk