Insight Events inviterer i samarbejde med DGE til Miljølovgivning 2016

I samarbejde med DGE inviterer Insight Events til Miljølovgivning 2016. Konferencen afholdes i år den 7. og 8. december i CPH Conference ved DGI-byen i København.

 

Igen i år har DGE hjulpet Insight Events med at sætte et spændende program sammen til en to-dages konference med en opsamling på det sidste nye inden for miljølovgivningen. Nye tiltag og ændringer i forbindelse med miljøkrav og lovgivning stiller hele tiden virksomheder og myndigheder over for en række praktiske udfordringer. Konferencen Miljølovgivning 2016 stiller skarpt på disse udfordringer og holder dig opdateret om ny og kommende miljølovgivning.

På konferencen vil aktuelle emner blive belyst fra flere sider, hvor både virksomheder, kommuner, styrelser og rådgivere/advokater vil fortælle om deres erfaringer med lovgivningen og den faktiske implementering af lovgivningen.

På årets konference vil emner som den nye planlov, opdateringerne på ISO14001, bæredygtighed og grøn symbiose blive diskuteret på dag 1. Dag 2 vil fokusere på den nye risikobekendtgørelse, en opdatering på tilsyn og håndhævelse samt basistilstandsrapporter.

Som i de tidligere år vil DGE ved Regionsdirektør Jens Peter Nielsen være ordstyrer gennem konferencens to dage.

 

Information og tilmelding

Yderligere information og tilmelding til konferencen kan findes her: http://insightevents.dk/events/miljoelovgivning/