Vi søger erfaren og dedikeret medarbejder til bygningsundersøgelser

Vil du være med til at gøre en forskel i arbejdet med den grønne omstilling? Vi har travlt i vores afdeling for ressourcekortlægning og bygningsundersøgelser. Vi søger derfor snarest en erfaren og engageret projektmedarbejder til vores team i Aarhus.
Brænder du for faget, og har du god erfaring med området, så er det måske dig, vi står og mangler. Erfaring med salg og kundekontakt ses også gerne.

Som vores nye kollega vil du indgå i et stærkt, fagligt team af dedikerede medarbejdere, som er med til at sætte dagsordenen inden for bygningsundersøgelser i Danmark. Dine arbejdsområder vil primært være omkring bygningsundersøgelser, herunder undersøgelser,  prøvetagning, registrering, kortlægning samt ressourcekortlægning. Ikke to arbejdsdage er ens, og din hverdag vil veksle mellem arbejdet i felten og på kontoret med rådgivning, undersøgelser, registreringer og afrapportering. Hvis du har erfaring med tilsyn, udarbejdelse af håndteringsplaner samt arbejdet med arbejdsmiljø, herunder sikkerheds- og sundhedsplaner vil det være en meget stor fordel.

Om dig

Du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt. Du er ansvarsbevidst og struktureret omkring de data, du indsamler. Det forventes, at du udfører dit arbejde med stor respekt for opgaven og kundens ønsker.

Vi søger en person med god praktisk erfaring, gerne inden for håndværkerfaget, har du bygningskendskab og erfaring med projektstyring, vil det også være en fordel. Du kan eventuelt være uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør. Din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke altafgørende. Vi vægter højere, at vores nye kollega er en udviklingsparat holdspiller, som passer ind i teamet og giver vores kunder den bedste service og rådgivning – hver gang.

Det forventes, at du har kørekort til personbil.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en dynamisk og innovativ virksomhed med afdelinger i hele Danmark og med 65 fagligt dygtige medarbejdere, der arbejder med alle aspekter inden for miljøområdet. Vi arbejder for en lang række private og offentlige kunder og tilbyder et job i et firma med en unik kultur. Du vil opleve et uformelt og tværfagligt arbejdsklima med en humørfyldt og engageret omgangstone i samarbejdet med hjælpsomme og ligeværdige kolleger. Vi er både unge medarbejdere og en række højt specialiserede seniorer, der arbejder tæt sammen hver eneste dag. Der er fleksibel arbejdstid, og arbejdet er præget af ”frihed under ansvar”. Den enkelte medarbejder kan i stort omfang påvirke sit eget ansvarsområde samt sætte præg på udviklingen af afdelingen og DGE.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte fagchef Hanne Sadolin Jensen på 6067 3207 eller hsj@dge.dk
Ansøgningsfristen er 1. februar 2020

Ansøgning udføres gennem vores rekrutteringssystem på dette link:

Projektmedarbejder til bygningsundersøgelser