Kemiingeniør Maria Sigsgaard ny projektleder hos DGE

Kemiingeniør Maria Sigsgaard er pr. 1. oktober 2017 ansat som projektleder hos DGE. Her skal hun med sin erfaring inden for miljøledelse, spildevandstilladelser og miljøgodkendelser være med til at imødekomme efterspørgslen fra det private marked på rådgivning inden for industrimiljø.

 

Maria Sigsgaard har tidligere som miljøkoordinator beskæftiget sig med kvalitetssikring og opgaver inden for miljø og arbejdsmiljø. Her har hun erfaring fra både produktions- og servicevirksomheder, blandet andet inden for affaldsbranchen.

Hos DGE skal hun primært beskæftige sig med industrimiljø, hvor hun i første omgang skal stå for intern auditering hos et stort antal skrot- og produkthandlere.

Skrot- og produkthandlere skal have indført et miljøledelsessystem for at drive deres forretning. Der er kommet en ny standard, som senest skal være implementeret i september 2018, så den skal vi igennem nu, fortæller Maria Sigsgaard, der derudover som fast rådgiver for skrot- og produkthandlerne også skal løse opgaver inden for arbejdsmiljø, udledningstilladelser og risikovurdering.

Maria Sigsgaard er uddannet civilingeniør i kemi fra Aalborg Universitet i 2009 og kommer fra en stilling som QSE-manager hos EM Fiberglas. Hun vil hos DGE i det daglige være tilknyttet afdelingen i Aarhus, men derudover indgå i det faste team af rådgivere, der på tværs af landet løser opgaver inden for industrimiljø for offentlige og private virksomheder.

Kontakt

Maria Sigsgaard
Projektleder, Kemiingeniør
Direkte: +45 2083 2885
Email: msi@dge.dk