DGE hjælper entreprenørvirksomhed til at blive mere bæredygtig

Bæredygtig entreprenørvirksomhed

Begreber som grøn omstilling, knappe ressourcer og bæredygtighed fylder i dag meget hos store som små virksomheder, og der er nok ingen tvivl om, at det grønne fokus er kommet for at blive.

Faktisk er det noget Myllerup Entreprenør A/S, der er blandt 3 virksomheder i Assens Kommune, der har vundet 100.000 kroner til brug af bæredygtighedsrådgivning, kan nikke genkendende til. Ejer Ole West Hansen fortæller:

 

– Bæredygtighed efterspørges mere og mere. Han understreger desuden:

 

– Der er ikke noget forretningskoncept om ti år, hvis ikke vi går ind i det. Det er et spørgsmål om at være på forkant. Al forretning handler om, at du skal kunne levere det, der efterspørges.

Det har nu gjort, at Myllerup Entreprenør A/S, med hjælp fra DGE, har igangsat en række grønne initiativer, der skal gøre dem i stand til at efterleve kundernes efterspørgsel. Virksomheden har blandt andet:

  • udarbejdet en grøn forretningsplan
  • fremhævet FN’s Verdensmål i deres daglige arbejde
  • fokus på genbrug
  • … og så har virksomheden desuden planer om at åbne en grusgrav, eftersom der ikke eksisterer en i nærområdet.

 

 

Om Myllerup Entreprenør

Myllerup Entreprenør udfører alle slags opgaver inden for kloak-, beton-, entreprenør-, anlægs- og vedligeholdelsesarbejder.

De løser opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker materialer af højeste kvalitet.

 

 

Hvis din virksomhed mangler et skub i den grønne retning, er du velkommen til at kontakte DGEs markedschef for grøn omstilling, Birgitte Krebs Schleemann, allerede i dag. Fang hende på tlf. 22 12 99 49 eller smid hende en mail på bks@dge.dk

 

Du kan læse hele artiklen her.