Miljølovgivning 2015

I samarbejde med DGE Miljø- og Ingeniørfirma åbner IBC Euroforum igen dørene op for den årlige konference om aktuel miljølovgivning, der afholdes i CPH Conference ved DGI-byen i København den 9. og 10. december 2015.

 

Miljølovgivning 2015Nye tiltag og ændringer i forbindelse med miljøkrav- og lovgivning stiller hele tiden virksomheder og myndigheder over for en række praktiske udfordringer. Konferencen Miljølovgivning 2015 stiller skarpt på disse udfordringer og holder dig opdateret om ny og kommende miljølovgivning.

Talerne på konferencen repræsenterer alle relevante aktører på området (myndigheder, juridiske eksperter, rådgivere) og vil have fokus på den praktiske betydning af den lovgivning og retspraksis, som præsenteres. Blandt de varme emner er blandt andet emissioner, hvor Miljøkonsulent Christer Gustafsson fra DGE Sverige vil belyse, hvordan man opfylder kravene i EU-direktiverne, og hvordan man opsætter en målingsstrategi for at opfylde kravene. Derudover omhandler programmet den nye anmelderordning fra Miljø- og Fødevareministeriet, cirkulær økonomi, miljøansvar samt en række andre aktuelle emner inden for miljølovgivning.

 

Læs mere om konferencen her.