Mød Lykketoft til Åbent Hus i DGE og groconsult

Kom og mød Mogens Lykketoft, når DGE og groconsult sammen holder Åbent Hus torsdag den 6. september kl. 15 – 17.30 i DGE Skovlunde.

 

I DGE vil vi være i front inden for bæredygtige miljøløsninger, og i foråret fusionerede vi med groconsult, der siden 2011 har specialiseret sig i bæredygtig forretningsudvikling. Torsdag den 6. september holder vi sammen Åbent Hus i DGE Skovlunde med spændende bæredygtige indslag.

 

Vi har inviteret indlægsholdere og aktiviteter, der alle understøtter en bæredygtig udvikling. Vi er særligt stolte af at kunne præsentere Mogens Lykketoft, der sad for bordenden i FN, da FN’s Verdensmål blev vedtaget i september 2015. Klimakysset serverer klimakys og andre klimavenlige lækkerier, der er lavet på kikærtevand. Mød også salgs- og marketingchef Michael Reguis fra delebilsordningen LetsGo, der bidrager til at nedsætte antallet af biler i byerne og mindske CO2-udslippet.

 

Kom og vær med til en eftermiddag i bæredygtighedens tegn. Du kan tilmelde dig hos Jette Ebbekær Thomsen på jette@groconsult.dk eller 61 14 72 24

 

Se invitationen her

 

Læs mere om vores fusion her