Nye kollegaer til DGEs kontorer i Nibe og Vejen

DGE søger medarbejdere til henholdsvis kontoret i Nibe og kontoret i Vejen.

 

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med seks afdelinger i Danmark og med mere end 50 fagligt dygtige medarbejdere, der arbejder med mange aspekter inden for miljøområdet. Vi arbejder for en lang række både private og offentlige kunder.

 

Jobbeskrivelse

Dine opgaver vil primært være feltundersøgelse af forureninger i jord, grundvand og poreluft samt prøvetagning i forbindelse med bygningsnedrivninger eller renoveringer. Der vil i takt med evne og opbygget erfaring være mulighed for at udføre alle faser af opgaven fra tilbud til afrapportering og kundekontakt. Erfaring med GIS værktøjer (fx MapInfo, GeoGIS eller QGIS) vil være en fordel men ikke en betingelse.

 

Din profil

Du må gerne være nyuddannet med viden om kemi, biologi og geologi. Prøvetagning må gerne have været en del af uddannelsen, men du kan også bare have joberfaring inden for området, f.eks. som ansat i en offentlig forvaltning eller i en rådgivende ingeniørvirksomhed. I korte træk forventer vi, at du er klar til, med mod og personligt drive, at påtage dig de opgaver, vi har.

 

Vi forventer, at dine kompetencer og menneskelige kvaliteter er som følger:

  • Uddannet miljøtekniker, ingeniør, biolog, geolog eller lignende
  • Holdspiller, der også kan arbejde selvstændigt og tænke selv
  • Stor interesse for prøvetagning og feltarbejde
  • Velformuleret i dansk skrift og tale
  • Udadvendt og engageret
  • Kvalitetsbevist samt resultat- og forretningsorienteret
  • Lyst og mod til at tage ansvar
  • Kørekort til personbil

 

DGE tilbyder

Vi tilbyder et job i et dynamisk og landsdækkende firma med et godt, uformelt og tværfagligt arbejdsklima med fleksible arbejdstider, hvor du vil møde en uformel og humørfyldt omgangstone i samarbejdet med hjælpsomme og ligeværdige kolleger. Vi er både unge medarbejdere og en række højt specialiserede seniorer, der arbejder tæt sammen hver eneste dag. Arbejdet er præget af ”frihed under ansvar”, og der er altid plads til nye og gode ideer. Den enkelte medarbejder kan i stort omfang påvirke sit eget ansvarsområde samt sætte præg på udviklingen af afdelingen.

 

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Sven Ulrich Bertelsen eller sekretær Mette Grausen senest onsdag den 10. juni 2015.

 

Kontakt

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk

Mette Grausen
Sekretær, Korrespondent
Direkte: +45 4152 4064
Email: meg@dge.dk