Nye medarbejdere i DGE Nibe og Vejen

Både i Vejen og Nibe oprustes bemandingen med ansættelsen af hele tre nye medarbejdere. Tidligere projektleder i Geo Ina Ibro er sammen med Maja Kruse Mogensen ansat i DGE Nibe, mens Hjalte Rosenstand Mann har fået tilbudt en fast stilling i DGE Vejen.

 

Ina Ibro

Ina Ibro (31 år) kommer fra en projektlederstilling hos Geo, hvor hun blandt andet har arbejdet med rådgivning og planlægning af forureningsafgravning, udført miljøtilsyn ved afgravningsprojekter og fungeret som ressourceperson for regionerne. Ina er uddannet civil- og miljøingeniør fra Aalborg Universitet i 2011. Ina er pr. 1. februar tiltrådt en stilling som projektleder og vil have daglig tilknytning til afdelingen i Nibe. Her skal hun blandt andet styrke samarbejdet med regionerne.

 

Maja Kruse Mogensen

Maja Kruse Mogensen (24 år) er et kendt ansigt i DGE, da hun har været praktikant og sidenhen studentermedhjælper hos DGE Aarhus. Her har hun på overbevisende vis arbejdet med historisk gennemgang af lokaliteter og afrapportering af forureningssager. Maja er uddannet diplomingeniør i kemi fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og er pr. 1. februar 2017 ansat som projektmedarbejder i et barselsvikariat – ligeledes med daglig tilknytning til afdelingen i Nibe.

 

Hjalte Rosenstand Mann

Det samme gode indtryk har Hjalte Rosenstand Mann (30 år) gjort overfor kollegaerne i DGE Vejen, der efter at have haft Hjalte som praktikant ønskede ham fastansat. Hjalte er pr. 1. januar 2017 ansat som projektmedarbejder og skal beskæftige sig bredt med jordforurening og bygningsscreening. Hjalte er uddannet cand. scient. biologi fra Aarhus Universitet i 2016.

Kontakt

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk