WorldView 2018 – en dag i bæredygtighedens tegn

DGE Group har været vært ved den internationale miljøkonference Inogen WorldView 2018, hvor Connie Hedegaard, Flemming Besenbacher, Rockwool og en række andre meningsdannere gjorde mere end 100 miljøinteresserede fra hele verden klogere på, hvordan vi passer på jordens ressourcer. Vi takker for en fantastisk konference i bæredygtighedens tegn.

 

Årets WorldView konference blev afholdt i Malmø og var den 26. af sin slags. Her blev der sat fokus på, hvordan virksomheder arbejder ansvarligt med bæredygtighed. I vores del af verden er vi blevet gode til at styre bæredygtigheden i vores virksomheder, men vi er stadig blandt dem, der bruger flest af jordens ressourcer. Derfor var den bæredygtige værdikæde og cirkulær økonomi i centrum hos oplægsholderne.

De inspirerende talere var Connie Hedegaard (formand, tidligere EU-kommissær og minister), Flemming Besenbacher (professor ved Aarhus Universitet, formand for Carlsbergfondet), Göran Brohammer (Extracon), Pierre Lennartsson (QE & CSR Manager, Lekolar), Christian Jølck (Direktør for Marketing og Kommunikation, ROCKWOOL Nordics), Maja Jakobsson (Bæredygtigt Produkt og Forretningsudvikling, Miljögiraff).

 

DGE takker alle talere og deltagere ved konferencen.

 

Læs mere om konferencens indhold her

Kontakt

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk