Geoteknik

Har du brug for hjælp til geoteknik, når du skal bygge hus eller have lavet en tilbygning, kan DGE hjælpe med at formidle kontakten.

 

Hos DGE har vi indgået samarbejder med geotekniske partnere over hele landet. Derfor er vi sikre på, at de kan hjælpe dig med at få gennemført de fornødne geotekniske undersøgelser.

 

Vores samarbejdspartner hjælper dig med jordbundsundersøgelser

Fra du får den første ide, til ideen er realiseret, er der ofte mange tilladelser, der skal indhentes og undersøgelser, som skal foretages. Inden du skal i gang med en tilbygning eller bygning af et nyt hus, foreslår vi ofte, at du får foretaget en jordbundsundersøgelse.

En jordbundsundersøgelse er det første spadestik til alle tilbygninger og husbyggerier, hvor der skal etableres konstruktioner under jorden. Med den får du et indblik i, hvordan jordbundsforholdene er på din grund, herunder resultater fra geotekniske boringer og bedømmelser af jorden. De samlede resultater af undersøgelsen præsenteres i en rapport.

Når du får udført en jordbundsundersøgelse, fjerner du samtidig en økonomisk usikkerhed i dit byggeprojekt. Har du ikke fået lavet en undersøgelse, er det nemlig svært at vide, om jordbundsforholdene kan få konsekvenser for din ide til et byggeri.

 

Få hjælp til tilsyn og projektering

Udover en geoteknisk undersøgelse af jordbundsforholdene får du også opfølgende tilsynsarbejde. Med tilsynsarbejdet kan du være sikker på, at de beregningsmæssige forudsætninger bliver omsat korrekt i forbindelse med udførelsen af din tilbygning, husbygning eller noget helt tredje.

Hos DGE tilbyder vi samtidig rådgivning ved projektering af:

  • Støttevægge
  • Byggegruber
  • Dimensionering af fundamenter
  • Pælefundering

 

Arbejdet med projektering gennemføres altid på baggrund af detaljerede geotekniske undersøgelser. Hos DGE hjælper vi også i andre tilfælde, hvor miljøforhold er involveret. Vi hjælper f.eks., hvis du skal have undersøgt dit hus for miljøfarlige stoffer som PCB, asbest og skimmel, sikret dit hjem mod radon eller har mistanke om, at din olietank er utæt eller ønsker at finde en mulig nedgravet olietank.

 

 

Et bidrag til en mere bæredygtig verden

 

    

 

 

 

 

Stil et spørgsmål

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet uforpligtende af en af vores rådgivere.

Kontakt

Kontakt os for mere information om Geoteknik.

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk