Geoteknik

DGE formidler kontakten, hvis I har brug for geoteknisk assistance i jeres projekt. Det gælder bl.a., hvis I skal have udført jordbundsundersøgelser.

 

Hos DGE har vi allieret os med geotekniske samarbejdspartnere over hele landet. Dem har vi nøje udvalgt og er derfor sikre på, at de kan hjælpe jer med at få gennemført de nødvendige geotekniske undersøgelser.

 

Vores samarbejdspartner udfører jordbundsundersøgelser

Fra den første ide opstår, til det endelige byggeri står færdigt, er der ofte mange undersøgelser, der skal foretages og tilladelser, som skal indhentes. Måske skal I til at projektere jeres byggeri og står over for spørgsmål som: Hvordan ser jordbundsforholdene ud rent bæreteknisk? Skal der være en kælder? I den forbindelse foreslår vi ofte, at I får foretaget en jordbundsundersøgelse.

En jordbundsundersøgelse er det første spadestik til alle bygge- og anlægsarbejder, hvor der skal etableres konstruktioner under jorden. Med den får I et overblik over jordbundsforhold på jeres grund. Derfor får I bl.a. bedømmelser af jorden og resultater fra geotekniske boringer. Resultaterne af undersøgelsen samles i en geoteknisk rapport.

Vores geotekniske samarbejdspartner udfører jordbundsundersøgelser for alle typer bygge- og anlægsprojekter. Ved at få foretaget en jordbundsundersøgelse fjerner I en økonomisk usikkerhed i jeres projekt. Uden en undersøgelse er det nemlig svært at vide, om jordbundsforhold kan få konsekvenser for jeres byggeri.

 

Få hjælp til projektering og tilsyn

Som supplement til den geotekniske undersøgelse af jordbundsforholdene, får I også opfølgende tilsynsarbejde. Det sikrer, at de beregningsmæssige forudsætninger bliver omsat korrekt i forbindelse med udførelsen af de enkelte bygge- og anlægsarbejder.

Hos DGE leverer vi desuden rådgivning i forbindelse med projektering af:

  • Pælefundering
  • Dimensionering af fundamenter
  • Byggegruber
  • Støttevægge

 

Projekteringsarbejdet udføres altid ud fra detaljerede geotekniske undersøgelser. Hos DGE hjælper vi også i alle de tilfælde, hvor miljøforhold er involveret. Vi håndterer f.eks. forurening i bygninger og jord.

 

 

Et bidrag til en mere bæredygtig verden

 

    

 

 

 

 

Stil et spørgsmål

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet uforpligtende af en af vores rådgivere.

Kontakt

Kontakt os for mere information om Geoteknik.

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk