Kontakt til myndigheder

DGE hjælper entreprenørvirksomheder med al den nødvendige kontakt til myndighederne, så I kommer sikkert i mål med jeres projekter.

 

Der er ofte mange komplicerede tilladelser og dispensationer, der skal ansøges, når I er i gang med projekter inden for byggeri, anlæg, renovering eller udvidelse. Samtidig er der adskillige love, som skal overholdes. Har I ikke en tæt kontakt til myndighederne og får indhentet de fornødne tilladelser, kan det spænde ben for projektet.

Hos DGE har vi et indgående kendskab til lovgivningen og et godt samarbejde med myndighederne. Derfor kan vi varetage al kontakten til myndighederne gennem hele projektet. Det gælder alt lige fra lovliggørelse af anlæg til udarbejdelse af ansøgninger, når I har brug for miljøtilladelser og miljøgodkendelser.

 

Lovliggørelse af projekter

Hos DGE hjælper vi med at lovliggøre både eksisterende og nye projekter. Måske har I lige haft tilsyn fra myndighederne, der har fundet fejl og mangler på virksomheden. Her kan DGE hjælpe med at få forholdene godkendt. Eller måske skal I i gang med et nyt projekt, men er i tvivl om, hvilke regler der skal overholdes. Uanset hvad, kan DGE hjælpe jer gennem processen:

  • Vi hjælper, hvis I har søsat et projekt, men sidenhen har fundet ud af, at det ikke lever op til de gældende miljøregler
  • Vi indhenter tilladelser i forbindelse med udvidelser og igangsættelsen af nye projekter og sikrer, at alle miljøregler overholdes fra start
  • Vi hjælper med at udarbejde den nødvendige dokumentation i forbindelse med konkrete opgaver

 

DGE indhenter miljøtilladelser og miljøgodkendelser, herunder:

  • Tilladelse til at komme af med jord og restprodukter, f.eks. slagge
  • Tilladelse til oplagspladser og hjælp til at få udarbejdet pladserne, så de overholder miljøreglerne
  • Tilladelse til etablering af vaskepladser og olieudskillere
  • Godkendelse til at modtage restprodukter

Vi hjælper desuden med at udarbejde basistilstandsrapporter i forbindelse med udvidelse af virksomheder.

 

Undgå at spænde ben for jeres projekt

DGE som samarbejdspartner er jeres garanti for, at I overholder alle regler og dermed kommer godt i mål med projektet. Vi kommer gerne til et uforpligtigende møde. Her kan vi drøfte jeres konkrete behov; hvad enten I skal have hjælp til at lovliggøre et projekt, indhentet en miljøgodkendelse eller noget helt tredje.

Stil et spørgsmål

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet uforpligtende af en af vores rådgivere.

Kontakt

Kontakt os for mere information om Kontakt til myndigheder.

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk

Lars Baltzer Overgaard
Projektchef, Kemiingeniør
Direkte: +45 3057 1054
Email: lbo@dge.dk