Oprensning af forurening

DGE hjælper store og små virksomheder med oprensning af forurening i jord og grundvand. Vi sørger for, at I hurtigt kan komme videre med jeres projekt ved at fjerne forureningen så hurtigt som muligt.

 

Hos DGE er vi specialister i oprensning af forurening i jord og grundvand. For helt eller delvist at fjerne forureningen gennemfører vi de fornødne afværgeforanstaltninger. Det kan være, at I skal udvide, ændre arealanvendelsen, købe eller sælge. Eller måske har I allerede iværksat et projekt, hvor I uventet skal håndtere forurening. Lige meget hvad, kan DGE hjælpe jer i processen.

 

Få hjælp til afgravning af jord

Afgravning og bortkørsel af jord er ofte den hurtigste løsning, når der skal oprenses efter en jordforurening. For at sørge for, at forureningen indvirker mindst muligt på jeres arbejde, laver vi hurtigt, i samarbejde med jer, en plan for håndtering og tiltag.

Vi sørger for, at I kommer sikkert gennem hele afværgeprocessen. Dermed står vi for alt fra tilsyn og analysedokumentation, myndighedsbehandling til udarbejdelse af den færdige dokumentationsrapport:

 

  • Vi fører tilsyn, når den forurenede jord graves op
  • Vi sørger for, at de fornødne tilladelser indhentes. Det gælder f.eks., hvis I skal have en tilladelse til at flytte forurenet jord
  • Vi finder muligheder til deponering
  • Vi udarbejder en plan for sikkerhed og sundhed (PSS). I den forbindelse kortlægger vi de risici, der er forbundet med at håndtere forurenet jord
  • Vi udarbejder den fornødne dokumentation
  • Vi sørger for, at alle regler bliver overholdt og har dialogen med myndighederne

 

Få hjælp, så I hurtigt kan komme videre med jeres projekt

Når vi hos DGE hjælper jer med oprensning af forurening i jord og grundvand, gør vi det ud fra både et miljømæssigt og et økonomisk perspektiv. Vi arbejder for at give jer den løsning, der er økonomisk mest fordelagtig. Samtidig hjælper vi jer med at besvare spørgsmål som: Hvad koster en oprensning af forureningen? Hvordan skaffer vi os af med jorden? mv. Det gør vi alt sammen med henblik på, at I kan gennemføre jeres projekt professionelt, smidigt og med bedst mulig økonomi.

 

 

Et bidrag til en mere bæredygtig verden

 

        

 

 

 

 

Stil et spørgsmål

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet uforpligtende af en af vores rådgivere.

Kontakt

Kontakt os for mere information om Oprensning af forurening.

Sven Ulrich Bertelsen
Landedirektør
Direkte: +45 2031 1772
Email: sub@dge.dk