Energirådgivning ved renovering af skole

Overblik

Kunde

Område

Periode

Pris

Vestbjerg skole

Vestbjerg Skole i Aalborg har gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag som en tidssvarende bygningsmasse, der lever op til nutidens funktionskrav. DGE har i forbindelse med renoveringen ydet energirådgivning for Aak Bygninger, der var bygherre på projektet.

Vestbjerg Skole er af ældre dato, og skolens bygningsmasse og tekniske anlæg var før renoveringen ikke tidssvarende. Skolen oplevede desuden problemer med indeklimaet.

Derfor blev det besluttet, at skolen skulle gennemgå en gennemgribende renovering. DGE har i den forbindelse været energirådgiver for bygherre og ledet udskiftning af de tekniske installationer og renovering af bygningsmassen. Det har inkluderet udskiftning og efterisolering og dermed en forbedret klimaskærm, der samlet har givet en energioptimering af bygningsmassen og de tekniske anlæg.

Det har resulteret i, at Vestbjerg Skole i dag fremstår som en tidssvarende bygning, der lever op til nutidens funktionskrav med et markant forbedret indeklima. Ligeledes en forbedret driftsøkonomi i forhold til energikravet.

Kontaktpersoner

Jørgen Bonde Vendelbo - Projektleder hos DGE

Jørgen Bonde Vendelbo

+45 6161 2288
jbv@dge.dk

Vi sidder klar!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest