Vision & Mission

Vision & mission

Vision

I 2025 vil vi være en toneangivende miljørådgiver i Skandinavien og Baltikum til gavn for vore kunder, medarbejdere og det omgivende samfund.

Mission

Vi er rådgivere, der tager ansvar for vores kunders projekter. Vi identificerer de miljømæssige behov i relation til udviklingen inden for industri, infrastruktur og byggeri.

Vi tror meget på vækst, men bæredygtig vækst med respekt for og i harmoni med jordens ressourcer og samfundets krav. Her gør vi en forskel og sikrer de bedste løsninger for vores kunder og miljøet.

Filosofien

  • Vi er Miljørådgivere. Vi forpligter os til at skubbe projekter i den rigtige retning for at gøre en positiv forskel for miljøet. Vi har en samvittighed, og det er vores pligt at fortælle vores kunder, hvad der er godt og hvad der ikke
  • Vi har fælles kerneforretningsprincipper og -værdier. Ledelsen skal leve og ånde de værdier og vise medarbejderne vejen
  • Vi afviser projekter, som ikke forbedrer eller i bedste fald neutraliserer miljøet. Vi vil aldrig acceptere ikke-bæredygtige projekter, hvor miljøet bevidst vil lide.
  • Vi søger altid kompromiset for at være i stand til at have en positiv indflydelse på miljøet. Det er den eneste måde, vi er i stand til at påvirke og ændre tingene.
  • Vi driver hinanden til succes. Vi bruger kompetencer fra alle koncernens kontorer for at få det bedste resultat

Vi sidder klar!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest