Kvalitetsledelsessystem og ISO-certificering

Overblik

Kunde

Område

Periode

Pris

Bjørntoft Maskinfabrik har med vejledning fra DGE opdateret deres kvalitetsledelsessystem og er blevet certificeret efter den nyeste version af ISO 9001, som er fra 2015. 

Da virksomheden tidligere selv har implementeret og arbejdet kontinuerligt med kvalitetsledelse, har DGE hjulpet med vejledning efter behov i forbindelse med at blive opdateret til ISO 9001:2015.

For Bjørntoft Maskinfabrik var det ifølge Manager for Export & Sales Jesper Bjørntoft en stor fordel at have DGE med i processen:

– DGE har sammenlignet vores ISO version 9001:2008 med den nyeste version, og klart og tydeligt defineret forskellene. Det har været en stor hjælp i processen, så vi har kunnet fokusere vores energi de rigtige steder hen. DGE har i hele forløbet være positive og fleksible at arbejde sammen med.

 

Om Bjørntoft Maskinfabrik

Bjørntoft Maskinfabrik arbejder med CNC-fremstilling af forskellige emner efter kunders tegninger. Virksomheden udfører desuden reparationer af mellemstore og store emner, og servicerer kunder inden for olie- og gasindustrien, transport- og energisektoren samt medicinal- og fødevareindustrien. Læs mere om virksomheden på bjorntoft.dk.

Kontaktpersoner

Maria Sigsgaard

+45 2083 2885
msi@dge.dk

Vi sidder klar!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest