DGE er ny erhvervspartner i AGF

DGE er erhvervspartner i AGF

DGE er ny erhvervspartner i AGF

Vi er stolte af at kunne fortælle, at DGE er ny partner i AGF, der går forrest i klimakampen og den bæredygtige omstilling med den første strategi for bæredygtighed i fodboldens verden i Danmark. Det gør de, fordi de – ligesom os – har et ønske om at bidrage positivt til det samfund, de er en del af. 

Som ny erhvervspartner træder DGE ind blandt de godt 350 virksomheder, som er en del af AGF’s voksende partnernetværk. Partnerskabet er et ønske om at bidrage til et stærkere netværk – både i det daglige, men i lige så høj grad omkring AGF’s hjemmekampe på Ceres Park.

– Vi står midt i en meget spændende tid med miljø, den grønne omstilling og bæredygtighed i centrum. Jeg glæder mig over, at vi i DGE er med til at løse de udfordringer, vores samfund står over for, ligesom det er glædeligt, når en klub og organisation som AGF også tager ansvaret på sig i forhold til den grønne omstilling. Det arbejde, vil vi gerne bakke op om, og vi ser frem til at tage hul på partnerskabet, siger DGE’s CEO, Poul Erik Jensen.

Læs mere om AGF her.

Vi sidder klar!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest