DGE præsenteret som Global Thought Leader i Inogen Alliance-kampagne

Inogen kampagne

Menneskers interaktion med miljøet gennem de seneste 100 år har medført klimaforandringer, der har resulteret i katastrofale begivenheder som ekstremt vejr, oversvømmelser og skovbrande. Det er op til os alle at løse disse udfordringer.

Inogen Alliance, som DGE er en del af, er medvirkende i den vigtige dokumentarserie “Global Thought Leaders” med miljø, sundhed, sikkerhed og bæredygtighed som omdrejningspunkt. Alliancens ultimative mission er at gøre verden til et renere, mere sikkert og mere bæredygtigt sted. 

Virksomheder har, ligesom alle andre, et ansvar for at skabe en mere bæredygtig verden for fremtidige generationer – og Inogen Alliance guider virksomheder på denne rejse. Derfor er vi, side om side med vores med-medlemmer, en del af denne serie.

I dokumentaren sætter fire ledere fra alliancen ord på de mange aktuelle problemstillinger, vi står over for. Her kan du blandt andet høre DGEs bæredygtighedskonsulent Nan Kjellberg fortælle om, hvordan vi dagligt hjælper virksomheder mod en mere bæredygtig fremtid.

 

Global Thought Leaders er en kampagne udarbejdet af TBD Media Group, et prisvindende produktionsselskab, der har optaget dokumentarfilm på fem forskellige kontinenter. Ved at fremhæve Global Thought Leaders arbejde fremhæver de, hvordan man tackler de mest presserende problemer, verden står over for – lige fra klimaforandringer til fattigdom og ulighed.

 

Se dokumentaren her.

Klik her for at læse mere om Global Thought Leaders kampagnen.

Vi sidder klar!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest