DGE vinder Årets Cphbusinesspraktik 2021/2022

Årets Cphbusinesspraktik

Til finalen for dette års Cphbusinesspraktik den 26. april dystede fem finalister om at blive kåret som Årets Cphbusinesspraktik 2021/2022 – en hæder, der hylder et godt match mellem praktikant og virksomhed. DGE var blandt finalisterne, nomineret af Amalie Bjerregaard Andersen, der til dagligt læser miljøteknologi på Cphbusiness.

Gennem sin praktikperiode i foråret 2022 har Amalie formået at tage stort ejerskab af de arbejdsopgaver, hun er blevet deltelt. På relativt kort tid har hun opbygget en stor tillid, hvilket også har resulteret i, at hun efter endt praktik fortsætter som studentermedhjælper, indtil hun til sommer, hvor hun er færdiguddannet, vil blive fastansat i DGE.

Da spændingen endelig blev forløst, var det også en overvældet vinder, der indtog scenen.

– Det er fantastisk, at nogen har kunnet se det udnytte, som jeg har fået i DGE, og at DGE kan få anerkendelse for, at de gør det så godt for deres praktikanter.

Sådan fortalte Amalie lige efter at være blevet udnævnt som vinderen. 

– Jeg er overvældet og tom for ord. 

 

Praktikanter skaber stor værdi

I DGE ser man praktikanter som en vigtig ressource, og det er også noget, DGEs Regionschef Jens Bischoff lægger stor vægt på. 

– Som virksomhed har vi et stort ansvar for at give noget til de unge mennesker og tage del i at uddanne dem. Omvendt kan de også bidrage med mange ting og giver ovenikøbet en masse liv til et kontor. Hvis de så tilmed er opsøgende og har lidt gåpåmod, kan de virkelig få indflydelse på de ting, de lærer hos os. Så jeg vil sige, at vi får rigtig meget ud af at have praktikanter i DGE, siger Jens Bischoff.

Som vinder af Årets Cphbusinesspraktik er Amalie og DGE med i konkurrencen om titlen som Årets Erhvervspraktik 2021/2022, hvor vi skal dyste mod vinderne fra landets andre erhvervsakademier. 

Den nationale finale finder sted onsdag den 25. maj 2022.

Vi sidder klar!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest