Arbejdsmiljøkoordinator

Byggerådgivning

Vores bidrag til en grønnere verden​

Arbejdsmiljøkoordinator

Vidste du, at man som bygherre har pligt til at udpege en arbejdsmiljøkoordinator til at varetage sikkerhed og sundhed under et byggeprojekt, når der er to eller flere arbejdsgivere til stede på byggepladsen samtidig?

Den er god nok. En arbejdsmiljøkoordinator (i nogle sammenhænge kaldet sikkerhedskoordinator) har ansvaret for at sørge for de enkelte medarbejderes sikkerhedsforanstaltning.

Vælg DGE som arbejdsmiljøkoordinator

Hos DGE har vi stor viden og ekspertise med rådgivning inden for sikkerhed og sundhed. Vi kan blandt andet stå for den lovpligtige udarbejdelse af Plan for sikkerhed og sundhed (PSS) i forbindelse med bygge- og eller nedrivningsprojekter – helt fra opstart af projektfasen til færdiggørelse af anlægsfasen. Særligt farligt arbejde såsom arbejdet med kemisk og biologisk påvirkning er en spidskompetence.

Udarbejdelse af PSS sker i tæt samarbejde med bygherre, entreprenører og øvrige leverandører.

DGE kan ligeledes stå for byggejournalen i forbindelse med projektet og udførelsen for at sikre, at driften, når byggeriet er færdigt, foregår sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.

I forbindelse med ansvaret som arbejdsmiljøkoordinator afholdes sikkerhedsmøder i henhold til lovkravene, ligesom der udføres sikkerhedsrunderinger på pladsen, hvor eventuelle fejl og mangler påtales direkte til de arbejdende på pladsen og efterfølgende samles i en rapport.

Som arbejdsmiljøkoordinator kan DGE også være ansvarlig for opstartsmøde med sikkerhedsinstruktion af dem der skal arbejde på pladsen.

 

 Vi sørger blandt andet for:

  • Udarbejdelse af Plan for sikkerhed og sundhed (PSS)
  • Sikkerhedsmøder
  • Sikkerhedsrunderinger på byggepladser så AT regler og krav overholdes
  • Ajourføring af planen for sikkerhed og sundhed, hvilket også omfatter organisationsplan, tegninger af byggepladsen samt kontrol af tidsplanen

Kontakt os

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål omkring arbejdsmiljøkoordinator for byggepladser, så kontakt os allerede i dag.

Kontaktpersoner

Jørgen Bonde Vendelbo - Projektleder hos DGE

Jørgen Bonde Vendelbo

+45 6161 2288
jbv@dge.dk

Vi er landsdækkende

Så uanset hvor i landet du befinder dig, har vi en afdeling i nærheden, der står klar til at hjælpe dig.

Udvalgte referencer